Menukaart

Heeft u vragen, opmerkingen of bent u geïnteresseerd in een van onze diensten, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Producten en Diensten

De Arena is een snelkookpan waarin alle functies van een compacte stad bij elkaar komen.

De verschillende evenementen vragen om constante innovaties. In ons fieldlab kunnen deze ontwikkeld worden. De Arena zelf gebruikt het fieldlab daarbij om met partners innovaties te ontwikkelen die bijdragen aan 20% meer revenuen en 20% reductie van kosten.

Arena infogr smart safe city v5 page VERKLEIND

De perimeter Zuid-Oost omvat o.a. Ziggo Dome, AFAS live, NS station Bijlmer Arena, de shopping mall etc. Veel evenementen, maar ook werkgelegenheid met behoefte aan diensten op het terrein van veiligheid en mobiliteit. Daarnaast zijn er volop duurzame en digitale gebiedsontwikkelings ambities. 

Het Fieldlab leent zich voor het ontwikkelen en testen van nieuwe ontwikkelingen voor een slimme, veilige en duurzame gebiedsontwikkleing, maar ook voor het monitoren van performance en impact. Ontwikkelde services kunnen vervolgens operationeel worden aangeboden als dienst binnen Fieldlab As A Service (FAAS).

Oplossingen voor de stad moeten repliceerbaar zijn. Opschaling kan plaatsvinden door combinaties te zoeken met schiphol, Rai en mogelijk later de Floriade. Ook zij kunnen van Arena-FAAS gebruik maken.

Topsectoren en andere kennisprogramma's zijn op zoek naar Fieldlabs om hun use case(s) te testen in operationele omgevingen. Dit geldt o.a. voor H2020 en aan topsector gerelateerde programma's als Commit2Data.

Voor bedrijven biedt het Fieldlab de mogelijkheid om hun eigen diensten als onderdeel van een propositie operationeel aan te bieden, te showcasen of de mogelijkheid aan derden te geven om met producten en diensten te experimenteren. De marketing kracht die vanuit de Arena en haar omgeving uitgaat biedt een enorm comparatief voordeel

Onze Missie

The Amsterdam Innovatie Fieldlab creëert niet alleen waarde voor alle partners, maar ook zeker voor klanten van buiten. geïnteresseerd vul onderstaand formulier in.

Menukaart BDVC / Arena

Bedrijfsnaam:
Er is geen bedrijfsnaam ingevuld

Aanhef:(*)
Er is geen aanhef ingevuld

Volledigenaam:(*)
Vult u alstublieft uw naam in.

E-mail:(*)
Er is geen geldig e-mail adres ingevuld

Telefoon:(*)
Er is geen geldig telefoonnummer ingevoerd

Voor het maken van de juiste keuze kunt u over de opties met u muis gaan om extra informatie over de betreffende optie te krijgen..
Dienst - Faciliteiten :

Er is geen geldige waarde opgegeven

Product / Training :

Ongeldige invoer

Data / Expertisepool :

Ongeldige invoer

Bericht/Vraag :(*)
Vult u alstublieft een bericht of vraag in

Voorkeur :
Invalid Input

Neem de code over(*)
<b>Neem de code over</b> Nieuwe codeEr is een ongeldige spam beveiliging ingevoerd