Smart City & Stadium Fieldlab-As-A-Service

 

Fiedlab-as-a service (FAAS)

Naast een topvoetbalstadion en evenementenlocatie, functioneert de Johan Cruijff ArenA ook als een uniek Fieldlab voor Smart City en Stadium oplossingen in de Amsterdam Innovation Arena.

Het Fieldlab biedt de mogelijkheid om nieuwe concepten en oplossingen te testen, ontwikkelen, implementeren en te presenteren in de dynamische operationele omgeving van het stadion. Nieuwe producten en diensten kunnen getest worden in een veilige, gecontroleerde omgeving. Na een succesvolle testfase kunnen deze worden tentoongesteld en op de markt worden gebracht. De internationale bekendheid van de ArenA maakt het fieldlab een uitstekend platform voor het lanceren van nieuwe (wereldwijde) concepten en producten.

Het fieldlab biedt uitstekende faciliteiten voor data-driven projecten die use cases willen testen in een operationele setting.

De gecombineerde expertise van de Amsterdam Innovation ArenA-partners biedt alle faciliteiten, gereedschappen en kennis die nodig zijn om uw uitdaging tot een succes te maken.

Geïnteresseerden kunnen een Project starten voor onder andere de belangrijkste Arena onderwerpen: fan experience, circulaire economie, energie, mobiliteit, veiligheid en beveiliging en facilitair management.

Zie www.amsterdaminnovationarena.nl voor informatie over het publiek-private partnership.

Arena infogr smart safe city v5 page VERKLEIND

Menukaart BDVC / Arena

Er is geen bedrijfsnaam ingevuld

Vult u alstublieft uw naam in.

Er is geen geldig e-mail adres ingevuld

Er is geen geldig telefoonnummer ingevoerd

Er is geen geldige waarde opgegeven

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Vult u alstublieft een bericht of vraag in

Invalid Input

Dit formulier kan alleen worden verzonden als ons privacybeleid wordt geaccepteerd.