BVCD Posters A4 OpleidingenKENNIS

De echte uitdaging ligt niet zozeer in het toepassen van big data analytics, maar in het samenbrengen van de verschillende experts die kennis hebben van databases, analytics, visualisatie en vooral ook domeinkennis. Wat vaak vergeten wordt is de kennis waar staat welke data. Het BDVC orkestreert deze bundeling van krachten en zo wordt stapje voor stapje gewerkt naar de oplossing.

Big Data Innovatie Centrum

De Metropool regio Amsterdam is de derde mainport van Nederland. Het BDVC maakt gebruik van de grote concentratie aan kennis in deze regio over dataopslag  en datavalorisatie. Met ons netwerk van 3000 experts kan concreet gewerkt worden aan waarde creatie met data. Tastbare oplossingen; het optimaliseren van processen, prospect selecties op basis van interne en externe datasets of voorspellende modellen voor onderhoud. Natuurlijk ook inzicht om data gedreven te kunnen werken. Zo krijgt Big Data een gezicht en ontdekken bedrijven en organisaties de kracht van Big Data.

Opleidingen

Het opleiden van mensen met kennis en ervaring met en toepassen van big data technologie wordt de komende jaren belangrijk.Samen met bedrijven en de hoge scholen Windesheim Flevoland en Aeres hogeschool wordt gewerkt aan big data opleidingen. Wat zijn de eindtermen waar studenten aan moeten voldoen en wat willen bedrijven? Het BDVC maakt op maat gemaakte of in company trainingen.

Inspiratie sessies en MKB-Cafe's

Het Big Data Value Centrum is een toepassingscentrum. Onze kennis en ervaringen sluiten goed aan bij Big Data als jong vakgebied en bij de praktijk van alle dag. Tijdens de vele inspiratiesessies lopen inspireren en opleiden dwars door elkaar heen. Juist in dit vakgebied waarin nog zoveel te ontdekken valt, ervaren de deelnemers de ongekende mogelijkheden. Dat inspireert. In opdracht van brancheverenigingen, bedrijven en opleidingsinstituten verzorgen wij Big Data bijeenkomsten die inspireren. Interesse? Bel of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mediatheek

In de mediatheek vindt u interessante artikelen,  rapporten en filmpjes over Big Data gerelateerde onderwerpen. Daarnaast staan ook onze nieuwsbrieven in de mediatheek.