Netwerk

In de loop der tijd heeft ons team een groot waardevol netwerk opgebouwd van ondernemers, studenten, kennis-, onderwijs- en onderzoeksinstellingen, bedrijven en (non-profit) organisaties. Verbindingen leggen tussen mensen en organisaties levert een hoop nieuwe kennis en inzichten op en is een voorwaarde voor onze multidisciplinaire aanpak.

MKB-Café

Eens in de twee maanden organiseren we het Big Data MKB-Café. Het Big Data MKB-Café is een gezellige, informele en vooral leerzame bijeenkomst over Big Data voor het MKB. Aan de hand van een thema/onderwerp worden presentaties gegeven door drie verschillende bedrijven over Big Data toepassingen, er is ruimte voor MKB-speeddaten, discussies en het stellen van vragen. De middag wordt steevast afgesloten met een netwerkborrel. Houd onze agenda in de gaten voor de komende MKB-café's.

MKB+ Partnernetwerk

Voor bedrijven die intensiever willen samenwerken en samenkomen is er het MKB+ Partnernetwerk. 

Evenementen

Ook worden in het BDVC regelmatig evenementen gehouden voor branche-verenigingen en belangenorganisaties. Tijdens deze evenementen, die geheel op maat door ons verzorgd worden, komen diverse sprekers de ontwikkelingen van Big Data voor het bedrijfsleven nader toelichten. Aan de hand van enkele stellingen wordt de bijeenkomst met een discussie afgesloten. 

Incubator

Het Big Data Value Center fungeert mede als incubator. Om de werkgelegenheid in de IT sector in Almere te stimuleren verhuren we kantoorplekken in ons centrum voor een gereduceerd tarief aan IT gerelateerde Start-Ups in Almere. We bieden Start-Ups de mogelijkheid om kansen met Big Data te ontdekken en we verbinden ze met ons uitgebreide kennisnetwerk.