handen

Hands-on sessie met data voor het MKB

Ontdek de waarde van uw data. Maak gebruik van onze data scientists en data specialisten om te ontdekken of uw data meer waarde kan creeëren voor uw bedrijf. 

Het Big Data Value Center Almere (BDVC) ontwikkelt een ecosysteem voor datagedreven innovatie en waardecreatie. De organisatie waar we aan bouwen is de aanjager, agendasetter en het geweten van datagedreven innovatie. Wij kunnen hands-on sessies doen voor MKB-bedrijven die willen experimenteren met (eigen) data. 

Aan de slag met eigen data

Heeft uw bedrijf data waar nu niets mee gedaan wordt of alleen op een traditionele manier? Heeft u geen ervaring met big data en wat het voor u kan betekenen? Wilt u nieuwe diensten ontwikkelen met gebruikmaking van uw data, maar weet u niet hoe?
Maak dan gebruik van de hands-on sessies van het BDVC. Ondernemers laten nu kansen liggen doordat ze te weinig handvatten hebben om met hun eigen of andere data aan de slag te gaan. 
Onder het motto ‘zien & doen = geloven & begrijpen’ biedt het Big Data Value Center sessies aan waar bedrijven met hun eigen data hands-on aan de slag gaan. Dat gebeurt onder begeleiding van een groep data scientists en data specialisten.

Bron
:
BDVC
Gepubliceerd
:
20 juli 2015
Auteur
:
Vivian Vijn