BVCD Posters A4 Stadsbeheer

Big data maakt stadsbeheer inzichtelijker en goedkoper

Gemeenten hebben te maken met vele uitdagingen. Eén daarvan is dat zij steeds minder geld hebben voor het onderhouden van de openbare ruimte. Maar gemeente en inwoners willen wel dat de kwaliteit van het onderhoud in de openbare ruimte wordt behouden. Het Big Data Value Center is er van overtuigd dat wij gemeenten kunnen helpen met dit belangrijke vraagstuk. Door gemeenten slimmer om te leren gaan met het gebruik van data bieden wij hen een andere werkwijze die past bij een gemeente. Een gemeente die in wil grijpen waar het nodig is, maar ook kosten wil besparen zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Slim stadsbeheer door big data

Uw infrastructuren kunnen effectiever en kosten efficiënter worden onderhouden door in te grijpen waar het nodig is, wanneer het nodig is. Op basis van uw gegevens worden de invloeden op uw infrastructuur in kaart gebracht. De verkeersbelasting door uw hele netwerk, uw groeiverwachting en aandachtsgebieden, verouderde punten en onderhoudsplanning. Wij gebruiken uw gegevens, aangevuld met databronnen die de data verrijken. Wij koppelen data, zoals wegdekslijtage aan verkeersbelasting en groeiverwachting. U krijgt inzicht en handelsperspectief om uw infrastructuur slim aan te pakken. U bespaart kosten terwijl uw diensten verbeterd zijn. Slim stadsbeheer dus. Met goede data en ondersteunend instrumentarium opties en maatregelen afwegen en keuzes maken.

Benieuwd hoe het Big Data Value Center het stadsbeheer van uw gemeente inzichtelijker en goedkoper kan maken met behulp van big data? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Het team van het Big Data Value Center staat voor u klaar!