smp logo

NIMA SMP trainingen bij BDVC

Als marketeer heb je met Big Data het potentiële goud in handen. Vanuit social media, gegevens van klanten die middels websites en campagnes zijn binnengekomen en mobiele apparaten wordt er een enorme hoeveelheid aan data gegenereerd die een schat aan informatie bevat. De maximale waarde er uit halen is niet eenvoudig. De grote omvang van de data, de verscheidenheid aan databronnen en de complexiteit om bruikbare informatie uit de beschikbare data te halen vraagt om nieuwe vaardigheden van de marketeer. De inspiratiesessie 'Big Data voor marketeers' geeft je een introductie in het gebruik van Big Data voor jou als marketeer.

Tijdens deze inspiratiesessie zullen Big Data experts van het Big Data Value Center in Almere je een introductie geven in de wereld van Big Data. Tevens zullen enkele ondernemers een inspirerend verhaal vertellen over hun succesvolle inzet van Big Data.

De duur van de inspiratiesessie is 3 uur. De eerstvolgende sessie wordt gegeven op woensdag 24 september van 14.00 - 17.00 uur in het Big Data Value Center te Almere.

Kosten: 295 euro
Minimaal aantal deelnemers: 8
Maximaal aantal deelnemers: 40
Aantal contacturen: 3
Aantal uren te besteden aan toetsbare opdracht (buiten contacturen): 0
Aantal niet toetsbare uren buiten de contacturen: 2.
Deelnemers krijgen na aanmelding een link doorgemaild met de documenten ter voorbereiding.

Docenten/sprekers: Freek Bomhof (TNO) /Alwin Sixma (TNO) / Oscar Wijsman (BigDataValueCenter)

Locatie: Big Data Value Center, Transistorstraat 7c
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gsm 06-53642168

Bron
:
BDVC
Gepubliceerd
:
9 september 2014
Auteur
:
Hans van Bragt