handen
MKB uitgedaagd voor hands-on sessie met (eigen) data
Maak gratis gebruik van onze data scientists en data specialisten om te ontdekken of uw data meer waarde kan creeëren voor uw bedrijf.
Heeft uw bedrijf data waar nu niets mee gedaan wordt of alleen op een traditionele manier? Heeft u geen ervaring met big data en wat het voor u kan betekenen? Wilt u nieuwe diensten ontwikkelen met gebruikmaking van uw data, maar weet u niet hoe? Maak dan gebruik van de gratis hands-on sessies van het BDVC. Ondernemers laten nu kansen liggen doordat ze te weinig handvatten hebben om met hun eigen of andere data aan de slag te gaan. Onder het motto 'zien & doen = geloven & begrijpen' biedt het Big Data Value Center gratis sessies aan waar bedrijven met hun eigen data hands-on aan de slag gaan. Dat gebeurt onder begeleiding van een groep data scientists en data specialisten.
 
Dit project is mogelijk gemaakt vanuit het ICT Doorbraakproject Big Data om de awareness in het Nederlandse bedrijfsleven met betrekking tot de toepassingen van big data te vergroten. We bieden aan om te gaan spelen en experimenteren met (eigen) data om te kijken welke potentiële meerwaarde, verrassende nieuwe inzichten en mogelijkheden daaruit komen. 
 
Interesse en meer weten? Mail ons! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan bellen we u terug.
Bron
:
BDVC
Gepubliceerd
:
9-2-2015
Auteur
:
BDVC