kansenkompas LINKEDIN

Boost je business met data en IoT

In samenwerking met o.a. BDVC heeft KvK inmiddels een nieuw voorlichtingsprogramma over (big) data en Internet of Things gemaakt.

Het gaat hier om zeer informatieve toegankelijk E-books:

 • Boost je business met data, een uitgave van KVK in samenwerking met TNO, BDVC, ECP, Nederland ICT en Innovation Quarter
  Data vormt dé sleutel voor een toekomstgericht bedrijf. Met (big) data bedien je klanten beter, ontwikkel je betere producten en diensten, optimaliseer je bedrijfsprocessen en heb je meer inzicht in de markt. Het gratis E-book Boost je business met data helpt je op weg met een stappenplan en heel veel praktijkvoorbeelden.

  Er staat ook een filmpje in van onze expert over waarde in Data

 • Businesskansen met IoT
  Internet of Things is niet meer weg te denken en bereikbaarder dan ooit. Steeds meer bedrijven zien kansen om business te creëren met slimme via internet verbonden producten. De mogelijkheden zijn vrijwel oneindig.  
  Bekijk wat Internet of Things voor jouw bedrijf kan betekenen en ga aan de slag. Het gratis E-book Businesskansen met IoT helpt je op weg met concrete informatie, een stappenplan en heel veel praktijkvoorbeelden.

 • Kansenkompas Boost je business met data en IoT
  Het Kansenkompas Boost je business met data en IoT geeft vier richtingen om met (big)data en sensortechnologie aan de slag te gaan. Het kompas bevat in totaal 27 voorbeelden van ondernemers die hier al succesvol bezig zijn. Laat je
  inspireren en verken je kansen!