event kvk

KvK Business Challenge HITech

Ben jij een startup, scale-up, zzp en/of (klein) mkb’er en ben je creatief? Wil je samenwerken met corporate organisaties aan hun uitdagingen van de toekomst? Zodat jij daar nieuwe business uithaalt? Kom dan naar de bijeenkomst van KVK Business Challenge Hi-tech op 1 november.

KVK Business Challenge organiseert samen met Holland Instrumentation en InnovationQuarter KVK Business Challenge HI-tech. Op het online platform brengen we innovatie-uitdagingen van grote technische bedrijven en de innovatiekracht van het mkb samen.

Vanaf 1 november tot 1 december staan de challenges online open.

  • Op 1 november presenteren we de 7 challenges tijdens een startbijeenkomst in Rotterdam en kun je kennismaken met de bedrijven.
  • In de maand november ga je met elkaar in gesprek over de uitdaging via het online platform.
  • Je deelt je gedachten over de uitdaging (zonder natuurlijk teveel prijs te geven) en je stelt aanvullende vragen, zodat je je kunt profileren als de juiste samenwerkingspartner.
  • Op 1 december selecteren de bedrijven met welke mkb'ers zij een innovatiesamenwerking willen starten. Misschien wel met jou en heb je nog vóór de kerst een nieuwe business!
  • Deelnemende bedrijven zijn HTC , Airbus, Krohne, Lely, EMHA, Marflex en Demcon.

De startbijeenkomst vindt plaats op 1 november 2018 van 16:30 tot 19:00 uur in het gebouw van KVK, Blaak 40, 3011 TA Rotterdam.

Meld je nu in één keer aan voor de bijeenkomst en het online platform tegelijk.
Misschien wel met jou en heb je nog vóór de kerst een nieuwe business!

data is een gegeven en vrijwel alle organisaties moeten er wat mee

 

Lees hier het volledige artikel