Data Value Center Agri&Food

Lancering Data Value Center Agri&Food

Op 12 oktober organiseerde Voedsel Verbindt het netwerkevent Leren van eigen data. Ondernemers in de voedselketen produceren niet alleen voedsel maar ook data, vaak zonder dat zij dit zelf weten. We kunnen veel leren van die data, maar hoe? Om ondernemers te helpen met het leren van hun eigen data lanceren wij het Data Value Center Agri & Food. Want data is de sleutel voor een duurzame bedrijfsvoering.

Tijdens dit event werd Data Value Center Agri&Food www.dvcaf.nl gelanceerd met het volgende programma:

15.15 uur Inloop

15.30 uur Welkom en opening: ZKH Prins Carlos de Bourbon de Parma

15.50 uur Introductie en lancering Data Value Center Agri & Food, Jan Wester

16.20 uur Bedrijfsleven: Bauke van der Veen ondernemer Flevofood, wat voor kansen biedt het data value center voor ondernemers.

16.40 uur Introductie app Voedsel Verbindt, Hans van Bragt

16.50 uur Rondetafelgesprek, tijd voor vragen

17.00 uur Netwerken: Borrel met heerlijke hapjes uit de regio

18.00 uur Einde

Binnenkort zijn de online opnames te bekijken van dit event op www.dvcaf.nl

De initiatiefnemers van DVC Agri & Food Korte Keten zijn Voedsel Verbindt www.voedselverbindt.nl en BDVC www.bdvc.nl 

 

react kvw 2 logo

 

Het project wordt gerealiseerd door een samenwerkingsverband van ervaren professionals op het gebied van de korte voedselketen/regionale voedselvoorziening en ICT/data-toepassingen. Dit zijn 6 partijen met een groot netwerk van (mkb) bedrijven, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties die bij het project worden betrokken. De projectpartners, Voedsel Verbindt, BDVC, Amped, Quant Base, FoodNed en Inzights investeren in de ontwikkeling van het DVC, omdat ze hier veel toekomst in zien.

Meer weten?

Meer weten over het project, mail ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .