InfoTopics
Infotopics
Infotopics is passie voor Business Intelligence (BI) en datavisualisatie.

Infotopics is passie voor Business Intelligence (BI) en datavisualisatie. Wij werken graag voor en met onze klanten en partners aan innovatieve en gebruikersvriendelijke oplossingen.

Oplossingen die onze klanten helpen om te sturen met inzicht. Infotopics is opgericht in 2003 om business intelligence te leveren met een zo klein mogelijke ICT component.

Het draait immers om inzicht in data en niet om technologie. Het Microsoft BI platform bood ons daarvoor de beste mogelijkheid. We gebruiken dit platform, vele versies later én beter, nog steeds naar tevredenheid. 

Het streven naar eenvoud bracht ons in 2010 naar Tableau Software in Seattle. Hun revolutionaire datavisualisatie software en opvatting over BI maakte ons direct enthousiast.

Het menselijk brein als uitgangspunt voor de wijze waarop je informatie presenteert.

 

Goed visual design is nu ingebakken in alle door ons opgeleverde rapportages en dashboards. Ook als deze niet in Tableau worden gerealiseerd. 

Want pas als je iets ziet kun je het begrijpen en begrip is nodig voor het nemen van de juiste acties.

Managementinformatie met impact noemen wij dat. Managementinformatie die een organisatie in staat stelt om letterlijk en figuurlijk te sturen met inzicht!

Voor info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Probeer Tableau gratis: proefversie