quantbase new
Quant Base
Quant Base maakt Data Zichtbaar. Met de Smart Graph, ons interactief dashboard  zetten we uw cijfers om in grafieken etc etc. Het is geschikt voor alle data. .....

Quant Base maakt Data Zichtbaar. Met de Smart Graph, ons interactief dashboard zetten we uw cijfers om in grafieken, puntenwolken, diagrammen, kaarten etc. Het is geschikt voor alle data. Dus uit de financiële, commerciële, productie of HR-afdeling of uit sensoren in Smart industrie en Smart City. Ook bij grote hoeveelheden open data zorgt de Smart Graph voor een snelle ontsluiting.

Eenvoudig te bedienen en snel. Binnen 10 werkdagen draait een basismodel op uw data. We werken in sprints voor een verdere uitbouw. Dit kunnen we realiseren zonder uw bestaande IT-omgeving aan te passen en zonder dat er veel voorwerk nodig is van uw kant. 

De Smart Graph van Quant Base past in de nieuwe wereld van snel communiceren en begrijpen, het is de juiste interface tussen cijfers en beslissers op elk niveau. 

Wij leggen u graag uit wat data-analyse voor u kan doen en hoe Quant Base te werk gaat. 

 

Op onze website hebben we een heldere animatie video, kunt u in een demo ons interactieve dashboard uitproberen en bij cases enkele toepassingen beoordelen.

T: +31 88 058 87 00
M: +31 65 113 72 00
E:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W:www.quantbase.eu