netwerk 01
MKB+ Partnernetwerk BDVC
23-2-2015
Het Netwerk MKB+ partners is bedoeld voor bedrijven en organisaties die willen kijken wat big data oplossingen voor hun organisatie kunnen betekenen. En voor aanbieders van instrumenten voor de opslag en bewerking van big data. Het lidmaatschap biedt een aantal interessante voordelen.
Lees meer...
Ondertekening MOU
Chinese ZTE health gaat samenwerken met TNO/EDBA in Almere
25 november 2014
Op 20 november ondertekenden het consortium TNO/EDBA een Memorandum of Understanding met het Chinese bedrijf ZTE Health. Met de ondertekening onderstrepen de organisaties de wil om samen te werken om maatschappelijke uitdagingen om te zetten in...
Lees meer...
healthcare
Loadstar winnaar Big Data Health Challenge  
24 november 2014
Het ICT Doorbraakproject Big Data was via de Big Data Health Challenge op zoek naar datagedreven oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen in de zorg en naar businesscases, die leiden tot innovatieve diensten of producten die gebruik maken van Big Data. Loadstar is verkozen tot winnaar...
Lees meer...
bannerblue565px
Data-driven visualization symposium
15 april 2014
This event will include some leading examples of data-driven visualization being undertaken across Dutch academia as well as some of the most innovative and inspiring data-visualization and data-design impacting our increasingly data-savvy society.
Lees meer...
Ngi-NGN
BDVC op het Ngi-NGN jaarcongres
9 april 2014
Het Big Data Value Center was op 6 maart met 2 sprekers aanwezig tijdens het eerste gezamenlijke jaarcongres van Ngi-NGN. De Creative Campus Almere verwelkomde een groep van ruim 200 ICT-ers op haar locatie.
Lees meer...
postzegel-Golden-Earring
Start-Up Endeavour Media in het BDVC
9 april 2014
Endeavour Media richt zich op het ontwikkelen van technologische oplossingen die de digitale wereld verbinden met de wereld om ons heen. Zij zijn gevestigd in het BDVC.
Lees meer...