fermlogic
Fermlogic
Fermlogic wil haar klanten optimaal gebruik laten maken van hun informatie, waarbij visualisatie...

Fermlogic wil haar klanten optimaal gebruik laten maken van hun informatie. Wij hebben ons daarom gespecialiseerd in het opzetten en ontwikkelen van Business Intelligence toepassingen waarbij visualisatie van informatie een crusiale rol speelt.

Wij richten ons daarbij met name op bedrijven waar relatief veel data en/of gegevens aanwezig zijn. Wij zijn realistisch in het toepassen van technologie, helder in onze standpunten en op kwaliteit gericht. 

Onze specialisten werken doel- en oplossingsgericht met gebruik van creativiteit en doorzettingsvermogen. Daarbij hebben zij een brede kijk op de (gegevens) bedrijfsproblematiek en gaan altijd op zoek naar de vraag achter de vraag.

Samen met u worden de knelpunten en de oplossingen van het informatievraagstuk gedefinieerd. Onze relatie met klanten is mede daardoor gebaseerd op partnerschap.
Wij helpen u bij het voeren van de regie op uw informatie. Wij analyseren en verwerken de relevante bedrijfsinformatie waarna deze op een voor het bedrijf passende wijze wordt gevisualiseerd.

Hierdoor wordt de informatiehuishouding in een oogopslag transparant en duidelijk.
Dit levert u een beter zicht op uw totale business, waarmee een hogere efficiency en effectiviteit bereikt kan worden.

Bron: fermlogic.nl