Cremorg logouitMail
Cre & More
CRE & More levert advies en interim management diensten op het gebied van Bedrijfshuisvesting (kantoren, bedrijfsruimtes, logistieke centra....

Strategische Bedrijfshuisvesting

CRE & More levert advies en interim management diensten op het gebied van Bedrijfshuisvesting (kantoren, bedrijfsruimtes, logistieke centra).

Een vanzelfsprekend uitgangspunt is dat het huisvestingsbeleid afgeleid is van het bedrijfsbeleid en ondersteunend is aan de bedrijfsvoering.

Dit kan niet in isolatie gerealiseerd worden en gebeurt dus altijd door het organiseren van samenwerking tussen bedrijfsonderdelen als directie, vastgoedafdeling, facilty management, ICT, inkoop, HR, juridische zaken en de financiële afdeling.
Belangrijkste aandachtsgebieden:
• Ontwikkelen en implementeren huisvestingsbeleid
• Portfolio Management, -inventarisatie, -optimalisatie en visualisatie
• Implementatie werkplek programma’s (bijv. Het Nieuwe Werken, Agile werken, Activiteit gebaseerd werken)
• Selectie en implementatie (huisvestings-)softwarepakketten

Als zelfstandig professional werk ik aan de complete cyclus van het bedrijfshuisvestingsproces: van initiatief tot realisatie. Op de aspecten financieel, kwalitatief, ruimtelijk en functioneel.
Ik word enthousiast als ik aantoonbare resultaten voor mijn klanten bereik. Zowel in de rol van adviseur, proces manager of interim manager.  Allen op het snijvlak van Bedrijfskunde, Bedrijfshuisvesting en het toepassen van ICT oplossingen.

T: 06-53806530
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W:https://cre-and-more.com