DataDogs logo mettagline white 200x99
Datadogs
Wij willen klanten helpen bij het benutten van kansen die data kan bieden om hun bedrijfvoering te verbeteren....

Directing Data
Wij willen klanten helpen bij het benutten van kansen die data kan bieden om hun bedrijfvoering te verbeteren. Onze professionals vullen met hun IT vakkennis de teams van onze klanten aan. Zo bereiken wij gezamenlijk succes. Wij zijn vasthoudend, durven onze stem te laten horen en buiten de lijntjes te kleuren.


DataDogs
De naam DataDogs zegt het al. Onze organisatie bestaat uit fanatieke professionals die een passie hebben voor data. Door onze jarenlange ervaring met projecten op het gebied van data en analytics zijn we in staat om organisaties te helpen de snel groeiende hoeveelheid data op een goede manier te managen en deze beschikbaar te maken (directing data) voor applicatieve en analytische doeleinden.


Data is de lifeline!

Nieuwe bedrijfskritische applicaties doen niets zonder data en zonder data bent u stuurloos en heeft u geen inzichten. DataDogs zorgt ervoor dat uw nieuwe bedrijfskritsche applicaties (al dan niet uit de cloud) gevoed worden met data uit uw oude applicaties en nieuwe data als gevolg van nieuwe bigdata technologiën. Daarnaast helpen we organisaties, met behulp van analytics, competitief voordeel of toegevoegde waarde te halen uit data voor úw organisatie.

Specialisatiegebieden:
• Data Analytics
• Data Migratie
• Data Management

Wij gebruiken bewezen technologie, maar zijn steeds op zoek naar wat innovaties kunnen toevoegen. Kortom: Wij geloven in de combinatie van enthousiaste, ervaren professionals, goed gevulde gereedschapskisten en de kracht van innovatieve technologie.

T: +31 20 77 29 631.
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W:https://www.datadogs.nl/