logo secwatch blauw geentek
SECWATCH
Secwatch is al sinds 2005 volledig gespecialiseerd in informatie- en netwerkbeveiliging...

SECWATCH is al sinds 2005 actief op de Nederlandse markt en is volledig gespecialiseerd in informatie- en netwerkbeveiliging. Wij kijken niet alleen puur naar de hardware- en softwareoplossingen, maar beoordelen ook de organisatorische aspecten, zoals een degelijk beveiligingsplan en de handhaving daarvan.

Wij zien informatiebeveiliging als een integraal bedrijfsproces en daarom geven we naast technische aanbevelingen ook adviezen op het gebied van management, organisatie en bedrijfsstructuur. Wij beschikken tevens over een vergunning particulier recherchebureau.

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door gecertificeerde consultants (CE|H Certified Ethical Hacker, Licensed Penetration Tester, Certified Information Security Manager) met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van informatiebeveiliging. Deze ruime ervaring hebben wij opgedaan bij opdrachten voor uiteenlopende overheids- en non-profitinstellingen, zoals GGZ, gemeentes, hogescholen en Ministeries, maar ook bij diverse grote en middelgrote bedrijven en multinationals.

www.secwatch.nl